Menu
EUR
Ledverlichting badkamer

Ledverlichting badkamer

Het vinden van de juiste verlichting voor uw badkamer is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Ze moeten waterdicht zijn en idealiter instelbaar in helderheid en/of kleur om uw comfort te vergroten en je circadiaam ritme (= biologisch ritme) positief te beïnvloeden.

â–º Dimbare LED lampen komen hier goed van pas!

s'Ochtends, wanneer u nog niet geheel wakker bent, kunt u de helderheid van uw lichten verhogen om het daglicht na te bootsen. Terwijl u 's avonds, als u zich op uw slaap voorbereidt, u de lichten zou kunnen dimmen om de zonsondergang na te bootsen en uw lichaam te helpen bij het afbouwen van uw energie niveau. Deze positieve lichteffecten kunnen zelfs worden versterkt door RBW+CCT lampen te installeren die ook de kleur van uw LED Lampen kunnen veranderen.

Als groothandelsbedrijf bieden we naast zakelijke LED Verlichting ook een breed scala aan verschillende LED lampen voor privégebruik aan, waaronder de verlichting voor badkamers. U kunt onder andere kiezen uit onze populaire (en waterdichte) LED panelen, LED strips en LED spots.

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!